Kosova

Sadiku viziton Thaçin në Burgun e Nishit, flet për gjendjen e tij

Shefi i Zyrës ndërlidhëse të Kosovës në Beograd, Valdet Sadiku e ka vizituar sot në Burgun e Nishit, zyrtarin e lartë policor të Kosovës, Nehat Thaçi.

Në një deklaratë ekskluzive për KTV-në, Sadiku ka thënë se gjendja emocionale e Thaçit është për t’u admiruar dhe se po punohet intensivisht që mbrojtja e tij të forcohet sa më shumë.

“Pas kërkesave për vizitë së Nehat Thaçit në burgun e Nishit ku po mbahet në paraburgim, sot kemi realizuar vizitën. Porosia kryesore për familjarët për gjithë qytetarët që janë interesuar për gjendjen e Nehatit është se ai është plotësisht i vetëdijshëm për situatën në të cilën gjendet dhe ka një forcë psikike dhe fizike për admirim që duhet të na bëjë krenarë të gjithëve”, ka thënë ai.

Komentoni