Kosova

Rrugëtimi i kosovarëve në Siri dhe Irak

Viti 2012 shënon fillimin e rrugës së kosovarëve drejt zonave të luftës në Siri dhe Irak.

Numri i kosovarëve që i janë bashkuar grupeve të armatosura në zonat e luftës është mbi 300, ku përfshihen edhe familje.

Komentoni