Kosova

Rruga Kaçanik- Hani i Elezit, segmenti te Fusha e Pajtimit, mbyllet nesër për qarkullim

Ministria e Infrastrukturës njofton opinionin e gjerë dhe të gjithë pjesëmarrësit në komunikacionin rrugor se sapo është informuar nga Policia e Kosovës, që mjeti i cili ka qenë i përfshirë në aksidentin që ka ndodhur në rrugën Kaçanik – Hani i Elezit, tek vendi i quajtur Fusha e Pajtimit nuk do të mund të tërhiqet sot, por ky segment rrugor do të jetë i mbyllur për qarkullim nesër (15.03.2018) nga ora 12:00 deri në ora 14:00, kur edhe pritet të bëhet tërheqja e automjetit. Rruga do të mbyllet për qarkullim përgjatë këtyre dy orëve, ngase aty do të përdoren mjete të rënda, të cilat do të bëjnë tërheqjen e mjetit të përfshirë në aksident.

Ministria e Infrastrukturës kërkon mirëkuptimin dhe bashkëpunimin e të gjithë pjesëmarrësve në komunikacionin rrugor, ndërsa Policia e Kosovës gjatë kësaj kohe do t’i orientojë pjesëmarrësit në komunikacionin rrugor, për rrugët alternative që mund të shfrytëzohen sa rruga kryesore të jetë e mbyllur për qarkullim.

Ministria e Infrastrukturës mbetet e përkushtuar që të jetë në shërbim të qytetarëve të Republikës së Kosovës në çdo kohë!​/Kosova.info/

Komentoni