Ekonomi

Rritja e të hyrave buxhetore, rezultat i reformës fiskale

Nuk ka asnjë dëshmi se rritja e të hyrave buxhetore ka ardhur si rezultat i reformës fiskale. Ndërsa, reformat fiskale kanë ndikuar në përmirësimin e ambientit të biznesit.

Kështu ka deklaruar ministri i Financave, Avdullah Hoti, gjatë konferencës “Një vit i reformës fiskale -Efektet” e organizuar nga Qendra për Hulumtime Strategjike dhe Sociale STRAS.

Në këtë konferencë e pranishme ishte edhe ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, e cila ka lavdëruar reformat që ky mandat qeverisës ka marrë në përmirësimin e klimës së bizneseve.

Komentoni