Ekonomi

Rrëzohet kërkesa e Listës Serbe për tërheqjen e Ligjit të Trepçës

Propozimi i Listës Serbe për tërheqjen e “Trepçës” nuk është miratuar

73 deputetë kanë votuar pro dhe 8 deputetë votuan kundër. Gjithashtu, Lista Serbe ka kërkuar tërheqjen e Projektligjit të “Trepçës”, por në votim 85 vota ishin kundër, nga ato 8 ishin pro.

Komentoni