Video

Roboti YuMi dirigjon Andrea Bocellin (Video)

Roboti YuMi është paraqitur në skenën e Teatrit Verdi në Pisa të Italisë, për ta dirigjuar orkestrën filharmonike të Luccas dhe tenorin Italian, Andrea Bocelli. (Reuters)

Komentoni