LifeStyle

Revolucion! Mirupafshim proteza: Për 9 javë rriten dhëmbët e reja!

Teknologjia moderne dhe metoda e dr. Mao jep një shans që në gojë përsëri të zhvillohen dhe rriten dhëmbët personale dhe atë brenda një periudhe prej nëntë javësh.

Zbulimi i dr. Jeremy Mao nga Universitetit Columbia, sipas të gjitha gjasave, është sensacion i ri dhe zbulim revolucionar në mjekësi, veçanërisht në stomatologji. Ai kohët e fundit publikoi rezultatet e hulumtimeve të tyre për rigjenerimin e dhëmbëve.

Ai zbuloi diçka të pabesueshme …

Me ndihmën e skelës për dhëmbë që përmbajnë qelizat burimore nga trupi, duke përdorur ADN-në e tij, arriti të rigjenerimin e dhëmbëve të reja, shkruan “Aura”.

Me ndihmën e qelizave burimore dr Mao nga Shtetet e Bashkuara thotë se dhëmbët e rinj rriten për – në 45 ditë!

Gjetjet e teknologjisë moderne premtojnë një të ardhme të ndritur në stomatologji dhe njerëzimit në përgjithësi. Teknologjia moderne dhe metodat e dr.Mao jep një shans që në gojë përsëri të zhvillohen dhe të rriten dhëmbët brenda një periudhe prej nëntë javësh.

– Mbulimi i dhëmbëve të nxjerra zgjatë nëntë javë. Pajisja – skela për dhëmbë me qelizat burimore duhet të vendosen në zonat ku nuk ka dhëmbë. Në fazën e parë, trupi do të mësohet me të, pastaj të marrë qelizat dhe pastaj rigjenerimi i rrënjëve të dhëmbit.

Komentoni