Kosova

Restoranti “Tradita” në New York, ku shërbehet flija (Video)

Pronari i një restoranti në New York, ka vendosur të ruajë traditën shqiptare të gatimit.

Pronari quhet Ramiz Kukaj dhe ka një ëndërr që do të ishte e guximshme për çdo pronar restoranti: t’u ofrojë klientëve jo vetëm gatimin tradicional, por edhe një vështrim nga tradita dhe kultura shqiptare.

Storjen për këtë restorant ku shërbehet edhe flija, mund ta shihni në videon e postuar më poshtë. /VoA/

Komentoni