Kosova

Respektimi i ligjeve nga mediat, nesër prezantohen të gjeturat

Gjatë ditës së nesërme, publiku do të kuptojë se sa mediat dhe pronarët e tyre respektojnë ligjet e vendit, kryesisht ato që kanë të bëjnë me punëtorët dhe vendin e punës.

“Inspektorati i Punës nesër, e premte, 29.07.2016, do të mbajë konferencë për media, ku do të prezantojë të gjeturat nga inspektimi në kompanitë mediale. Konferenca mbahet në orën 13:00 në objektin e Qendrës Evropiane për Informim”, thuhet në njoftimin e këtij institucioni.

Komentoni