Kosova

Reçica: Demarkacioni votohet të enjten ose të premten

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica,ka deklaruar se këtë javë do të ratifikohet Marrëveshja që përcakton kufirin me Malin e Zi, ku sipas tij kjo do të ndodh këtë të enjte ose të premten.

Duke folur për Lëvizjen Vetëvendosje, ai ka thënë se problemet e brendshme nuk do të mbërrijnë të kundërshtojnë përmes veprimeve të tilla çfarë kanë përdorur më herët.

“Çështja e përcaktimit të kufirit është përgjegjësi e shqiptarëve dhe do të duhej që shqiptarët të jenë unikë”, ka thënë Reçica, duke shtuar se nuk do të duhej të lidhej me parti politike, kur është pyetur për Listën Serbe.

Sa i përket jetëgjatësisë së pushtetit, Reçica thotë se kjo Qeveri për këtë kohë të funksionimit ka marrë vendime për shumë çështje që janë zvarritur më herët.

“Qytetarët janë shumë të pakënaqur dhe kanë të drejtë plotësisht”, ka thënë ai. /Kosova.info/

Komentoni