Video

Reagimi i vogëlushit tek berberi i ka bërë të gjithë për vete (Video)

Shumica e fëmijëve zakonisht frikësohen nga berberi.

Por, vogëlushi 10-muajsh, i quajtur Seraphim, duket shumë i lumtur ndërsa pret flokët tek një berber në Sevastiana, Greqi.

Kushëriri i ti, i cili e publikoi videon online, tha: “Foshnja dhe berberi kanë një marrëdhënie të shkëlqyer”.

Shikoni sa i lumtur duket ai me prerjen e tij të parë të flokëve.

Komentoni