Kosova

Rasti i Astrit Deharit – kërkesë për interpelancë

Në emër të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, kryetari dhe deputeti Albin Kurti ka dorëzuar sot kërkesën për interpelancë për Kryeministrin Ramush Haradinaj lidhur me vdekjen e dhunshme të aktivistit Astrit Dehari.

Komentoni