KosovaToplajm

Qorolli: AP e OKB-së, rast i mirë për njohje, imazh dhe investime

Këtë javë nis punimet Asambleja e Përgjithshme e Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB).

Njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare, Vigan Qorrolli dhe Afrim Hoti, i kanë bërë thirrje  delegacionit të Kosovës të shfrytëzojnë pjesëmarrjen në punimet vjetore të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së për të lobuar për rritjen e numrit të njohjeve, për ta përmirësuar imazhin ndërkombëtar të Kosovës si dhe për ta avancuar diplomacinë ekonomike.

Sipas tyre, në të kundërtën, pjesëmarrja e Kosovës do të ishte dështim dhe shpenzim i kotë i parasë publike, shkruan “Epoka e Re”.

Komentoni