Kosova

Qeveria e Kosovës ka emëruar Avni Atifin shef te negociatave për dialog

Kryeministri i Kosovës ka emëruar në bashkëpunim me kabinetin e tij qeveritar, Avni Arifin, shef të negociatave për dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, raporton Kosova.info.

Pa asnjë votë kundër kabineti qeveritarë e ka votuar këtë propozim të kryeministrit Haradinja

Njëkohësisht Arifi është edhe shef i stafit te kabinetit Haradinaj. /Kosova.info/

Komentoni