Bota

Profesori turpëron studentët, i publikon historinë e lundrimit në internet

Një profesor universitar i ka turpëruar publikisht studentët e tij duke ia publikuar klasës listën e plotë të historisë së shfletimit në internet.

Me titullin: “Gjërat që i vërejta gjatë orës ‘Toka dhe Mjedisi 222” profesori i pakënaqur e përdori Powerpointin për të demonstruar se studentët e tij nuk po i kushtonin vëmendje orës së tij “Toka 222″.

Studentët kishin kërkuar sajte si Facebook dhe Amazon, përfshirë “kërkimin e copave të bukës” dhe “shndërrimin i presidentit Donald Trump në një person qesharak përmes fotoshopit”.

Studentët po ashtu kishin kërkuar edhe pornografi.

Komentoni