Lajme

Prishtina dhe prishtinasit, nën vëzhgimin e kamerave!

Siguria që iu premtohet çdo ditë qytetarëve të Kosovës, duket se po përmirësohet.

Policia e Kosovës ka deklaruar që përpos bashkëpunimit të mirë me qytetarët, kanë avancuar nivelin edhe me kamera të sigurisë.

Daut Hoxha, zëdhënës i Policisë së Kosovës, ka deklaruar që edhe pse këto kamera nuk janë të shpërndara në të gjitha rrugët, shumë sosh janë të vendosura në udhëkryqet më të frekuentuara.

Leni koment

Email-i juaj nuk do te publikohet.


*