Video

Polici ndaloi trafikun, shoqëroi rosën me zogjtë e vegjël që të kalojnë rrugën (Video)

Trafiku në një rrugë të Dakotës së Veriut në Shtete e Bashkuara është ndaluar nga për një arsye jo të zakonshme.

Meqenëse një rosë me zogjtë e vegjël nuk mund të kalonte në anën tjetër, polici dhe një kalimtare rasti i kanë shoqëruar që të kalojnë të papenguara, transmeton Telegrafi.

Të pranishmit kanë qeshur me këtë skenë, pasi jo çdo ditë mund të shihet një parakalim i tillë nëpër rrugë.

Komentoni