Video

Pjesëmarrësit në festivalin e demave pësojnë lëndime të shumta (Video)

Pjesëmarrësit në festivalin që është zhvilluar në Calpe të Spanjës, kanë marrë lëndime të konsiderueshme nga demat.

Shumë prej tyre iu shkuan shumë pranë duke nënvlerësuar fuqinë e kafshës, por pësuan nga goditjet e demave me brirë, transmeton Telegrafi.

në një rast, shufrat mbrojtëse kanë qenë të vendosura shumë larg dhe i mundësuan demit të hynte brenda dhe të godiste një të pranishëm.

Megjithëse ka shumë raste të lëndimeve, asnjëri nga të lënduarit nuk është në rrezik për jetë.

Komentoni