Sport

Pique hap biznes të ri në qytetin e Barcelonës

Gerard Pique planifikon të hap një biznes të ri, jashtë sportit. Gerard Pique është më tepër se një futbollist.

“El Pais” shkruan se mbrojtësi i Barcelonës planifikon të hap një biznes të ri, jashtë sportit.

Pique së shpejti do të hapë një restaurant të ri në qytetin katalan. Pique dëshiron të shfrytëzojë imazhin e tij të mirë për të filluar një biznes të ri. Pique është një prej futbollistëve kryesorë dhe yjeve më të mëdhenj në ekipin e Barcelonës. /Lajmi.net/

Komentoni