PinkTaxi – Shërbim udhëtimesh vetëm për gra

Në Pakistan ka filluar të ofrohet shërbimi i transportit me anë të taksitë që ka vetëm gra shofere dhe pasagjerët mund të jenë vetëm femra. https://flashvideo.rferl.org/Videoroot/Pangeavideo/2017/04/a/af/afaae07a-5925-49e4-9088-e9303cf1b6ec_mobile.mp4...

Në Pakistan ka filluar të ofrohet shërbimi i transportit me anë të taksitë që ka vetëm gra shofere dhe pasagjerët mund të jenë vetëm femra.

Kategoritë
Video
S'ka komente

Komentoni

*

*

Lajme të tjera