Kosova

Pika kufitare në Merdarë sot më e lirë, nuk ka pritje e kolonë

Për dallim nga dita e djeshme kur veturat që po kalonin kufirin për të hyr në Kosovë pritnin me orë të tëra, sot një gjë e tillë nuk po ndodh.

Derisa dje në pikën kufitare në Merdarë pritjet kanë qenë të gjata disa kilometra dhe mërgimtarët kanë qenë të detyruar që për 6-7 orë të presin në kufi, ata sot kanë prit vetëm 10-15 minuta.

Të dhënat e publikuara në faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Brendshme, Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK) për sot në ora 09:41 tregojnë për secilën pikë kufitare se sa po presin ata që duan të kalojnë kufirin.

Më së shumti pritja zgjat në Merdaë deri në 15 minuta derisa në disa pika kufitare nuk ka nevojë për pritje.


Komentoni