Ekonomi

Përkrahen amendamentet e Projektligjit për performancën energjetike në ndërtesa

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor, kryesuar nga Duda Balje, kryetare, mbajti sot mbledhjen e radhës, në të cilën shqyrtoi raportin me rekomandime të Projektligjit për performancën energjetike në ndërtesa.
Pas shqyrtimit të amendamenteve (11 sosh), Komisioni përkrahu ato dhe vendosi që këtë projektligj ta procedojë tutje për shqyrtim final në seancë plenare të Kuvendit. /KI/

Komentoni