Video

Përfundim i papritur për të fortit e rrugës

Ajo që ka ndodhur në një rrugë të një qyteti të largët rusë duket si në filma aksioni. Vozitësi dhe një udhëtarë nga automjeti i markës Porsche sillen në mënyrë agresive ndaj një biçiklete.

Ata nuk kursejnë as vozitësit e tjerë. Por çdo agresivitet në fund dënohet, andaj edhe ky rast nuk përjashtohet.

Përfundimi i papritur mund të shihet në rubrikën “Video zbaviste e javës”.

Komentoni