Kosova

Pejë: Gazmend Syly, kryetar i OVL-UÇK

Dega e OVL të UÇK-së Pejë, mbajti me 8 tetor, Kuvendin e Tretë Zgjedhor. Morën pjesë 81 delegatë, të cilëve ne pjesën ceremoniale i përshëndeti Dr Ali Berisha (ish kryetar komune), Xhavit Dauti (nënkryetar i OVL të UÇK-së) si dhe Pren Marashi, përgjegjës i deritashëm ne degën e Pejës. 

Pas përfundimit te pjesës solemne, Kuvendi vazhdoi me punën dhe zgjodhi Këshillin Drejtues dhe kryetarin Gazmend Syla. Këshilli drejtues, ne ditët ne vijim, do te zgjedh Kryesine e Degës. /KI/

Komentoni