Parqet arkeologjike dhe vlerat tradicionale shqiptare

Në Shqipëri Parqet Arkeologjike po tërheqin gjithnjë e më shumë interesin e vizitorëve si vendas edhe të huaj. Krahas pasurive arkeologjike komunitetet e zonës po bëjnë përpjekje kohët e...

Në Shqipëri Parqet Arkeologjike po tërheqin gjithnjë e më shumë interesin e vizitorëve si vendas edhe të huaj.

Krahas pasurive arkeologjike komunitetet e zonës po bëjnë përpjekje kohët e fundit të paraqesin edhe vlerat tradicionale.

Ndërkohë edhe këtë vit në disa prej Parqeve pritet të vijojnë kërkimet shkencore dhe gërmimet arkeologjike.

Kategoritë
Kulturë
S'ka komente

Komentoni

*

*

Lajme të tjera