Kosova

Pamje e vërshimeve në rrugët e Prishtinës

Edhe Prishtina sot ka qenë e përfshirë nga shiu i furishëm dhe breshëri. Ku si pasojë e kësaj u vërshuan shumë rrugë dhe pjesë të tjera të qytetit.

Ja se si dukej gjendja e rrugëve te Rrethi i qytetit të Prishtinës afër Hotelit Viktoria. /KI/

Në vijim mund të shikoni video incizimin e bashkëpunëtorit tonë në Prishtinë:

Komentoni