Kosova

Opinioni i qytetarëve për zgjedhje (Video)

Gjatë marrjes së opinioneve të qytetarëve në qytetet e mëdha të Kosovës, shumica prej tyre janë shprehur se nesër do të dalin në zgjedhje, për të përmbushur detyrimin kushtetues dhe qytetar.

Komentoni