Ekonomi

Nuk kalojnë rekomandimet e opozitës për rritjen e pagave

Kuvendi i Republikës së Kosovës, nuk i  ka miratuar rekomandimet e propozuara nga LDK-së dhe të VV-së, lidhur me vendimin e qeverisë për rritjen e pagave.

Në votim kanë marrë pjesë gjithsejtë 107 deputet, ku pro këtyre rekomandimeve kanë votuar 49 deputet, kurse kundër 58 dhe asnjë abstenim.

Përndryshe seanca  është duke i vazhduar punimet ku në rend dite për diskutim janë edhe shumë pika. /Kosova.info/

Komentoni