Kosova

Sefaj dhe ambasadori norvegjez flasin për luftën kundër terrorizmit

Ministri i Punëve të Brendshme, z. Flamur Sefaj priti në takim ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë në Kosovë, z. Per Strand Sjaastad, me të cilin diskutuan për gjendjen e përgjithshme të sigurisë në Kosovë.

Në këtë takim, ministri Sefaj e njoftoi për prioritet e Ministrisë së Punëve të Brendshme, dhe për përpjekjet që po bënë Qeveria e Kosovës në luftimin e krimit të organizuar, korrupsionit dhe luftimin e terrorizmit. Ministri Sefaj po ashtu vuri në dukje raportet me shtetet e BE-së, në veçanti me Norvegjinë, për mbështetjen që duhet t’i japin Kosovës në anëtarësim në organizata ndërkombëtare.

Ambasadori norvegjez në Kosovë, z. Per Strand Sjaastad, tha se e çmoj angazhimin e MPB-së dhe se Norvegjia është e përkushtuar maksimalisht për të mbështetur perspektivën evropiane të Kosovës. /Kosova.info/

Komentoni