GjeopolitikëToplajm

Një këmbë në BE, një jashtë saj

Franca do të zgjedhë presidentin e ri në dy rrethe votimi, më 23 prill dhe 7 maj. Rezultati është më i paqartë se kurrë. Sulmi terrorist, që ndodhi të enjten mbrëma në qendër të Parisit, vetëm sa ka hedhur më shumë hije në garën ndërmjet kandidatëve që mbrojnë projektin e Bashkimit Evropian dhe atyre që nuk e shohin të ardhmen e Francës si pjesë të bllokut.

Komentoni