Kosova

NISMA për Kosovën dënon sulmin ndaj shtëpisë së drejtorit të RTK-së

NISMA për Kosovën dënon sulmin me granatë dore ndaj shtëpisë së drejtorit të RTK-së Mentor Shala.

“NISMA për Kosovën e konsideron të pa pranueshme përdorimin e mjeteve të dhunës për çfarëdo arsye qoftë.

NISMA për Kosovën kërkon që organet e rendit që sa më parë ta kryejnë detyrën e tyre dhe autorët e këtij akti t’i nxjerrin para drejtësisë”. /DO/

Komentoni