Uncategorized @sq

NISMA dënon sulmin ndaj RTK-së

NISMA për Kosovën e konsideron të pa pranueshme përdorimin e mjeteve të dhunës për çfarëdo arsye qoftë.

NISMA për Kosovën kërkon që organet e rendit që sa më shpejt ta kryejnë detyrën e tyre dhe kryesit e këtij akti t’i nxjerrin para drejtësisë. /KI/

Komentoni