Sport

Nisja në RIO

Një pjesë e ekipit të Kosovës janë nisur të hënën për në RIO të Brazilit, ku do të jenë pjesëmarrës në Lojërat Olimpike verore.

Para nisjes ata u pritën nga kryeministri i vendit, Isa Mustafa, i cili tha se ky është një moment historik për Kosovën dhe mënyrë e mirë për ta përfaqësuar vendin si shtet të ri në arenën ndërkombëtare.

Kosova përfaqësohet në Lojërat Olimpike në RIO nga 8 sportistë të disiplinave të ndryshme.

Komentoni