Kosova

Nis protesta e veteranëve para qeverisë

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë filluar protestën para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës.

Ata po protestojnë, siç thonë për padrejtësitë që u janë bërë familjeve të dëshmorëve dhe kategorive të tjera të luftës së UÇK-së nga ana e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Qeriqi me këtë rast për media ka thënë se vonesat e padrejta të pensioneve për veteranët e luftës na kanë shtyrë ta marrim këtë vendim. /KI/

Komentoni