Kosova

Nis projekti “forcimi i mëtejshëm i korrektimit në Kosovë”

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, së bashku me Ministrin e Drejtësisë së Kosovës, Abelard Tahiri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Finlandës, Timo Soini, do të nisin projektin “Forcimi i mëtejshëm i Korrektimit dhe Probimit Shërbimet në Kosovë”.

Objektiva e përgjithshme e projektit është që ta mbështesë Kosovën në përmirësimin e standardeve në sektorin e gjyqësisë duke fuqizuar kornizën institucionale të sistemit ndëshkimor.

Në pjesën e dytë të ngjarjes, përfaqësues të institucioneve kosovare dhe finlandeze do të ilustrojnë objektivat strategjike si dhe aktivitetet kryesore të projektit të binjakëzimit.

Komentoni