Kulturë

Nesër nata e katërt e koncerteve të etnomuzikës së re

Nesër, më 27 korrik, me fillim në orën 20:00, në Lapidariumin e Muzeut të Kosovës zhvillohet seria e fundit e koncerteve të etnomuzikës së re kosovare, me përformancën e Arbër Salihut, Edona Vatocit dhe Blerta Kosovës.

Kjo mbrëmje njëherit shënon natën e katërt të realizimit të bashkëpunimit në mes të Muzeut të Kosovës dhe KSMT (Kosovo Society ofe Music and Technolog).

Komentoni