Kosova

Nënshkruhet deklarata e marrëdhënieve vëllazërore Kosovë-Shqipëri

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ai i Shqipërisë, Ilir Meta kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët “mbi marrëdhëniet vëllazërore të partneritetit strategjikë”.

Më poshtë deklarata:

Komentoni