Sport

Në Suharekë ka filluar turneu sportiv në Beach Volley

Në kuadër të manifestimit “Ditët e Mërgatës”, në Suharekë po mbahet Turneu sportiv në Beach Volley (ambient  i improvizuar si në plazh), ku ekipe të ndryshme po garojnë në mes vete, raporton Zyra për informim e Komunës së Suharekës

Pjesëmarrjen sivjet e kanë paralajmëruar ekipe nga vende të ndryshme si: nga Tirana, Tetova, Prishtina, Gjilani, Peja, Ferizaj, Skenderaj, Drenasi dhe Vushtrria.

Garat do të zhvillohen sot dhe nesër, të cilat nga filluar nga ora 10:00. /KI/

Në Suharekë ka filluar turneu sportiv në Beach Volley

Komentoni