Kosova

Në Londër pritet promovimi i librit biografik për Thaçin

Në Londër të Britanisë së Madhe, do të bëhet promovimi i librit “New State, Modern Statesman: Hashim Thaçi – A Biography”, nga autorët Roger Boyes dhe Suzy Jagger.

Në këtë promovim pritet të marrin pjesë personalitete dhe deputetë të Parlamentit Britanik, dhjetëra ambasadorë të shteteve të ndryshme dhe ish-përfaqësues të shtetit britanik, që kanë kontribuar në lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Komentoni