Kulturë

Në kryeqytet hapet Panairi i Artizanateve

Në sheshin “Zahir Pajaziti” të hënën u hap panairi treditor me punime artizanale, veshje kombëtare dhe ushqime tradicionale.

Në panair po marrin pjesë organizata të shumta si dhe qytetarë, të cilët ekspozuan produktet dhe prodhimet e tyre, shumica e të cilëve janë punë dore.

Komentoni