Video

Në Argjentinë, gjetën varrin e Hitlerit – vdiq në moshën 95!

Arkeologët argjentinas në një pronë private në pyll, 60 km nga çdo qytetërim dhe qytetin e parë të San Carlos de Bariloche, kanë gjetur varrin e Adolf Hitlerit. Deri te prona është shumë e vështirë për të arritur për shkak se ajo është e rrethuar nga 60 kilometra pyll, dhe mund ti afrohet vetëm me anije, që është e pamundur për të bërë pa u vënë re, sepse gjiri me kulla për rojet shihet si në shuplakë të dorës.

Varri u gjet 70 metra nga ferma në pyll, dhe është e zbukuruar me një kryq të thyer, shqiponjë në të cilën shkuan se “këtu qëndron Adolf Hitlerit, FIRER i TRETË i Reich”. Arkeologët i kanë parashtruar kërkesën Qeverisë dhe pronarit të pronës për të kryer zhvarrosjen e eshtrave të Hitlerit dhe të krahasojnë ADN-në.

Prona ishte në pronësi të drejtorit të “Mercedes”, i cili ishte mbështetësi më i madh i nazizmit. Në Argjentinë, kanë jetuar më shumë se 60 000. nazistët, në mesin e tyre krijuesit e kampeve më mizore naziste të vdekjes. Mes tyre, ishte edhe Josef Mengele, një nga kriminelët më të mëdhenj të botës.

Hitleri nuk ka kryer vetëvrasje në bunkerin e tij në Berlin, siç konfirmohet nga analiza e ADN-së kafkës, që është e vendosur në një muze në Rusi, e cila u është thënë të jetë e Hitlerit. Kafka nuk është e mashkullit por e femrës; Tani spekulohet se i përket Eva Braun, të dashurës së Hitlerit. /KI/

Komentoni