Ekonomi

Mustafa: Trepça paraqet sinonim të zhvillimit dhe sakrificës

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa, ka thënë se Ligji për Trepçën është i një rëndësie të veçantë për Kosovën.

Sipas tij, Trepça paraqet një sinonim të zhvillimit por edhe të sakrificës dhe flijimit për Kosovën.

“Me këtë ligj ne nuk pretendojmë ta kthejmë të kaluarën e Trepçës, por të hapim të ardhmen e Trepçës”, ka shkruar Mustafa në facebook.

Komentoni