Ekonomi

Mustafa: Ligji për Trepçën i hapë rrugë zhvillimit

Në sekondat që ka përfunduar miratimi i Ligjit për Trepçën, që e kthen gjigantin ekomomik të Kosovës në pronësi të Qeverisë dhe punëtorëve, ka reaguar kryeministri Isa Mustafa.

“Në Javën e Minatorit, në fillim të këtij viti, u pata premtuar Minatorëve se zgjidhjen e Trepçës do e bëjmë në të mirë të të gjithëve”, ka shkruar Mustafa, përcjell Koha.net. “Sot u aprovua Ligji për Trepçën, ligj ky që i hapë rrugë zhvillimit. Me Fat!”

Komentoni