KosovaToplajm

Mustafa e Hoxhaj në pritjen e Presidentit Obamaa

Kryeministri, Isa Mustafa dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, kanë marrë pjesë në pritjen vjetore të Presidentit Barack Obama të cilën e organizon për personalitetet botërore gjatë mbajtjes së Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së në New York.

Ata në këtë pritje kanë takuar liderë të shumtë botërorë si President, Kryeministra dhe ministra të jashtëm.

Mustafa e Hoxhaj në margjina të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së po zhvillojnë takime të shumta duke lobuar për njohje të reja. 

Komentoni