Kosova

Murtezaj: Kosova është Evropë

Zëvendësministri i Ministrisë së Jashtme të Kosovës Valon Murtezaj i cili po merr pjesë në manifestimin kryesor në Paneuropa Congress në Vjenë, para një audience të jashtëzakonshme mbajti një fjalim për të ardhmen e Evropës dhe të ardhmen e Kosovës në Evropë.

“Kosova është Evropë. Evropa është fati ynë i përbashkët. Na jepni mundësinë dhe do të shihni që do të jemi evropianë të mirë”, ka thënë ai. /KI/

Komentoni