Kosova

Murati: Demarkacioni nuk kalon

Ministri i Diasporës dhe kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, është shprehur i bindur se koalicioni të cilit i takon nuk i ka votat e mjaftueshme për ta kaluar versionin aktual të Demarkacionit me Malin e Zi.

“Si Lëvizje për Bashkim, kemi kërkuar që Ministria e Diasporës të mos penalizohet për qëndrimet tona”, është shprehur Murati.

Sipas tij, në një bisedë me Kadri Veselin ai ka diskutuar për nevojën e domosdoshme të ekzistimit të kësaj ministrie.

Ministri Murati, në /RTV Dukagjini ka njoftuar se numri i regjistruar i bashkatdhetarëve tanë në diasporë deri me tani është 400 mijë.

“Por një analizë komplete e diasporës do të jetë gati në mars të vitit 2017”, ka thënë ai.

Komentoni