Kuriozitet

Motrat binjake festojnë 100 vjetorin me realizimin e një seti fotografik

Dy motra binjake nga Brazili kanë festuar ditëlindjen e 100-të duke realizuar një set fotografik.

Fotografja Camila Lima vendosi që të bëjë këtë për Maria dhe Paulina Pignaton pasi dëgjoi një lajm për to në televizionin lokal.

Ajo kaloi 2 orë për të bërë përgatitjet si stilimi i flokëve, grimi si dhe veshjet me ngjyra.

“Ato kanë bërë gjithcka që i kam kërkuar dhe nuk kanë shfaqur shenja lodhje,” – tha Camila për ABC, duke shtuar se ishin shumë të emocionuara.  

Ndërkohë, ditëlindja e tyre është me 24 maj dhe do të jetë një ndër gëzimet më të mëdha në jetën e tyre.

Komentoni