Video

Momenti kur elefantët shpëtojnë të voglin e tyre (Video)

Nëse do t’i ndodhte diçka foshnjës së elefantit, çdo anëtar i familjes bën pjesën e tij për të hyrë në ndihmë dhe për të shpëtuar fëmijën e tyre të vogël, transmeton Klan Kosova.

Shikojeni videon e mëposhtme dhe me siguri do të emocionoheni:

Komentoni