Rajoni

Mladiqi hynë në Gjykatë kryqëzohet dhe qeshet, më pas shkon në tualet

Ratko Mladiqi, i cili akuzohet për krime lufte-gjenocid në Bosnjë, sot pritet t’i shqiptohet dënimi në Tribunalin e Hagës, në hyrje të gjykatës është kryqëzuar. Ai hyri në sallë i qeshur, ndërsa pjesëmarrësit i përshëndeti me dorë dhe ngritjen e gishtit, raporton Kosova.info.

Gjatë leximit të konkluzave të trupit gjykues, Mladiqi e ndali gjyqtarin Ori, duke kërkuar të shkojë në tualet, pas së cilës është caktuar pushimi pesë minutash. Mirëpo më vonë është bërë e ditur se është caktuar pushimi sepse Mladiqit i është ngritur tensioni. /Kosova.info/

Komentoni