LifeStyle

Mjaltë me hudhra, kombinimi më i mirë për pastrimin e mëlçisë

Është e ditur se recetat tradicionale funksionojnë ndonjëherë më mirë se sa ilaçet e shtrenjta që mund të blihen.

Ingredientët që ju duhen për përgatitjen e kurës për pastrimin e mëlçisë janë hudhrat dhe mjaltë natyral. Shtypni mjaftueshëm hudhra sa të mbushet një lugë e vogël. Përziejini hudhrat me një litër mjaltë. Nga kjo përbërje konsumoni çdo mëngjes një lugë të vogël me stomakun bosh, transmeton infoelbasani

Shumë njerëz deklarojnë se në këtë mënyrë kanë arritur të shërojnë hepatitin, sëmundje kjo shumë e vështirë për t’u kuruar.

Komentoni